Over ThiEYE

ThiEYE is een professioneel merk gericht op auto- en schoonmaakproducten zoals dash cams, bandencompressors en stofzuigers. We willen meer mogelijkheden onderzoeken om de manier waarop we rijden en schoonmaken te verbeteren. Wij geloven dat onze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten het autorijden en schoonmaken eenvoudiger en gemakkelijker kan maken.

Het leven is beter met ThiEYE

Over Bevani B.v.

Wij zijn een jong en dynamisch team dat gepassioneerd is door e-commerce. Ons doel is om jou als klant de best mogelijke online shopping ervaring te bieden. Wij geloven dat online winkelen niet alleen gemakkelijk en efficiënt moet zijn, maar ook leuk en inspirerend.

Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde en uitgebreide selectie van producten van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar robuuste mobiele telefoons en tablets; starthulpen; bbq; houtskool; aanmaakwokkels; aanmaakblokjes; dermapen; medische apparatuur of naaldcartridges, bij Bevani B.V. vind je het allemaal.

Wij streven naar uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om te helpen. Als je vragen hebt over een product, de bestelprocedure of iets anders, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen ons uiterste best doen om je te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Officieel distributeur

Bevani B.V. is officieel distributeur en importeur van meerdere merken.

  • Doogee – robuuste mobiele smartphones en tablets
  • Utrai – starthulpen
  • HoutskoolXXL – houtskool, aanmaakwokkels en aanmaakblokjes (eigen label)
  • MedAes – medische en esthetische apparatuur
  • Dr. Pen – dermapennen en naaldcartridges
  • Dr. CPU – aqua peeling oplossingen voor hydrodermabrasie

Bedankt dat je voor ons hebt gekozen als jouw online winkelbestemming. We hopen dat je geniet van het winkelen bij ons en we kijken uit naar je volgende bezoek!